Начать новую тему Ответить на тему На страницу Пред.  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 32  След.
 Відгуки власників Chery QQ 
Версия для печати Пред. тема | След. тема 
Автор Сообщение
МЕГА-флудератор

Автомобиль: Chery Eastar 2,0
Клубная карта №: 2

Ответить с цитатой
Штатных электриков нет. Только любители-самотыки. Куда подключить- не знаю. Но если есть доводчики стекол- значит сто-пудово выход на рупор должен быть, согласитесь!

Чт авг 30, 2007 11:19

Ответить с цитатой
Штатных электриков нет. Только любители-самотыки. Куда подключить- не знаю. Но если есть доводчики стекол- значит сто-пудово выход на рупор должен быть, согласитесь!

Согласен!
Где можно найти электросхему QQ?По ней можно было бы и самому разобратся.

Чт авг 30, 2007 12:23
Ветеран

Автомобиль: Chery QQ
Клубная карта №: 0

Ответить с цитатой
Где можно найти электросхему QQ?По ней можно было бы и самому разобратся.

Так в цьому якраз і проблема - намає схеми. Зі схемою в нас стало би розуму розібратись шо-куди. :wizard:

Чт авг 30, 2007 13:31

Ответить с цитатой

Чт авг 30, 2007 14:55

Ответить с цитатой
Три часа сидел в инете ,так и не нашёл электросхемы QQ.
Кто чего услышит ,кричите!

Чт авг 30, 2007 17:38

Ответить с цитатой
Огурцов писал(а):
А на какой СТО проходил ТО-0?
:grin:
aski писал(а):
Ну вот сегодня прошёл первое ТО ! Теперь хоть ненадо себя ограничевать.
1. Когда забирал машину мне сказали что первое ТО будет стоить 400грн., в итоге сегодня заплатил 613грн.,шорошо что взял больше денег!
2.Всё чаще убеждаюсь что нашим мастерам ещё далеко до Европы -30минут выкручивал масляный фильтр(хотя его там элементарно выкрутить).

На Глушкова 67

Спасибо! Если не трудно, какие работы проводились и сколько заняло времени?

Чт авг 30, 2007 17:41

Ответить с цитатой
aski писал(а):
Огурцов писал(а):
aski писал(а):
1. Когда забирал машину мне сказали что первое ТО будет стоить 400грн., в итоге сегодня заплатил 613грн.,шорошо что взял больше денег!
2.Всё чаще убеждаюсь что нашим мастерам ещё далеко до Европы -30минут выкручивал масляный фильтр(хотя его там элементарно выкрутить).

На Глушкова 67

Слили старое масло ,промывка двигателя,замена масляного фильтра ,замена масла,подтянули все видимые болты с низу.Ещё по моей прозбе отрегулировал замок задней двери,резинку лобового стекла не сделали ,мотивируя что нет герметика.Вся работа заняла три часа.Но честно,эту работу можно было сделать за 1,5часа. Я понимаю что им платят за почасовую,но надо мной это было издевательство,я просто знаю как это делать.Надо уметь делать вид что ты что то делаеш!

Чт авг 30, 2007 21:27

Ответить с цитатой
Немогу не высказать своих возмущений,-по паспарту бак на 35литров,я сегодня залил 38литров,не считая того что было в баке.(примерно 3,или 4 литра),у меня что бак с двойным дном или TНК вообще обнаглели?

Чт авг 30, 2007 21:53

Ответить с цитатой
В основном езжу с кондюхой,грешил что она сьедает топливо,но сейчас есть сомнения?

Чт авг 30, 2007 21:57

Ответить с цитатой
aski писал(а):
igor----- писал(а):
:-D.Забыл написать о мелкой неприятности,на скорости оторвалась часть уплотнителя лобового стекла. Вот такие они китайские машины:D.За такие деньги отличная машина :-P

У меня такая же проблема с резинкой!

Пацани, я хвилююсь - розкажіть детальніше в якому місці відривався ущільнювач на лобовому, відірвався і загубився повністю, чи відклеївся і теліпається на вітрі і які розміри пошкодження?

Полностью не оторвался,частично.Вставил обратно и подпер кусочками веток,так и езжу :-D .Буду делать тонировку попрошу посадить на герметик

Чт авг 30, 2007 23:15

Ответить с цитатой
Огурцов писал(а):
aski писал(а):
Огурцов писал(а):
aski писал(а):

На Глушкова 67

Слили старое масло ,промывка двигателя,замена масляного фильтра ,замена масла,подтянули все видимые болты с низу.Ещё по моей прозбе отрегулировал замок задней двери,резинку лобового стекла не сделали ,мотивируя что нет герметика.Вся работа заняла три часа.Но честно,эту работу можно было сделать за 1,5часа. Я понимаю что им платят за почасовую,но надо мной это было издевательство,я просто знаю как это делать.Надо уметь делать вид что ты что то делаеш!

А не в курсе что ДОЛЖНО входить (например развал/схождение ....)

Пт авг 31, 2007 11:06

Ответить с цитатой
А не в курсе что ДОЛЖНО входить (например развал/схождение ....)

Извините забыл, ещё развал/схождение делали.

Пт авг 31, 2007 11:39
Ветеран

Ответить с цитатой
Дорога сім"я Черіводів, приймайте назад свого блудного сина. :eek:
Відгуляв я 2 тижні відпустки і спішу поділитись з вами враженнями від маФинки.
В бортовому журналі і Витраті пального я розповів, про те, як я доглядав за "малечею".

Скажу коротко чим новим порадувала мене машинка.

Вона достойно пройшла випробування гірськими дорогами Карпат - я проїжджав КуКушКою там, де раніше насмілився би проїхати "девяткою". Мова йде про гірські дороги без колії від вантажних машин але з чималими каменюками. При цьому швидкість машинки була мінімальною - щоб не розкачувало на ухабах - стрьомно було дістати "під дих", і за весь час таки легко черкнув пузом 3-4рази. В сумі наїздив по цих дорогах небагато - може з 5-6км, але бачили би ви ЦІ ДОРОГИ В ГОРАХ!!!

Після заміни свічок витрата пального впала до 5,2 л/100км по трасі.

Після поїздки в Карпати до мотора і ходової при плановому ТО1 не було претензій.

Вт сен 18, 2007 11:40
Профессионал

Автомобиль: Чери Е5

Ответить с цитатой
УРА!!!! Наконец-то свежий отзыв!!!! Спасибо за то, что не забываете информировать безлошадную (пока!) общественность (в лице меня :) ) о ходе эксплуатации аппарата. Уверенность в правильном выборе крепнет!

Вт сен 18, 2007 16:24
Ветеран

Ответить с цитатой
В процесі обробки антикором роздивився нутрощі наших дверок і вони справили на мене приємне враження.
В дверках є рейка підсилення, внутрішня площина дверок під картою обшивки складається більш як на половину із суцільного металу із невеликими технологічними прорізами (а це додаткова міцність кузова), механізм склопідйомника не тросовий а секторний із зубчатою передачею (не буде заїдати з часом), метал всередині всюди прогрунтований, між металом дверей і картою обшивки є додаткова ізоляція у вигляді плівки, шо кріпиться по контуру на клейкий гель. Із ВАЗівською якість дверок просто не зрівняти!
Сама карта дверей кріпиться на кількох кліпсах плюс шурупи - деренчати вже нІчому. ;)

Вт сен 18, 2007 16:37
Ветеран

Ответить с цитатой
Зробив звуко-теплоізоляцію КуКушКи своїми силами і в мене склалось ДУЖЕ позитивне враження від побаченого після зняття всієї обшивки салону до металу! ВАЗи не йдуть ні в яке порівняння!

Підлога від торпедо аж по бензобак покрита віброізоляцією, вертикально під торпедо закріплені а-ля войлочні мати з гумовою поверхнею назовні - ніяких мішечків з піском для шумоізоляції не виявлено!

До килима салону знизу приклеєні войлочні мати під ногами всіх пасажирів та шофера.

На стелі також зроблена віброізоляція і ніякого картону чи іншої шняги там приклеєно не було!

Весь метал в салоні толково прогрунтований і задутий фарбою (не так інтенсивно, як зовні - проглядається відтінок грунтовки). Ніяких натяків на голі/іржаві/незахищені ділянки не помічено. Салон має ДУЖЕ багато потужних ребер поперечної і повздовжньої жорсткості як по днищу, так і по даху машини. Всі місця контактної зварки вигядають добротно, краї металу рівні, шви рівні.

Під торпедо помічена потужна поперечна рама у вигляді труби (десь дюйм в діаметрі), до якої кріпиться крім того вся трахомуть під торпедо.

В багажнику між запаскою і бампером зроблено вентиляційне "вікно" салону (десь 20х8см) для циркуляції повітря, яке розділено на 4 секції із гумовими шторками-зворотніми клапанами.

Проводка йде по краях днища жгутами, стягнутими по спіралі ізолентою і закріплена кліпсами до корпусу. Електроконтакти зроблені в роз'ємах з пластмасовою ізоляцією - ніяких скруток!

Тросики відкривання багажника і бензобака прокладені в захисних трубках.

Чт сен 27, 2007 9:40
Ветеран

Ответить с цитатой
Вчора міняв в салоні запобіжник... :wizard: :shock:

Я би цього китайського інДжІнєра, який втулив колодку запобіжників під торпедо дуже сильно побив!!! :?
Запобіжники до Чері менші за європейські. Потрібно запитувати в магазинах запобіжники для японських авто - такі самі.

Доступ не продуманий абсолютно! Довелось максимально відсунути водійську сідушку назад, постелити біля машини килимок, клякнути на коліна на вулиці і піднирнути раком-боком під торпедо.

Під торпедо мене чекала наступна засада - джунглі проводів і клемних колодок, за якими виднілись запобіжники Витягнути пальцями запобіжник нереально - не вхопиш. На щастя в машині були маленькі плоскогубці і ліхтарик - шиплячи під ніс всі епітети про китайців виколупав і замінив запобіжник.

Єдине можливе пояснення таких незручностей - маленьке авто. Але ж можна було зробити в торпедо дверку зліва від руля - тоді доступ був би кращим!

Последний раз редактировалось Весельчак Чт сен 27, 2007 11:50, всего редактировалось 1 раз.

Чт сен 27, 2007 10:14
Модератор

Автомобиль: MB V230 LPG+TiggoLPG
Клубная карта №: 28

Ответить с цитатой
Після заміни свічок витрата пального впала до 5,2 л/100км по трасі.

А какие свечи поставил, если не секрет? :)

Чт сен 27, 2007 10:58
Профиль ICQ
Ветеран

Ответить с цитатой
Свічки від Опеля (маркування на упаковці D-65423 Russelsheim. ADAM OPEL AG). Точнішу інформацію затрудняюсь навести - потрібно викручувати свічки.

З того, що я чув - майстер замовляв на складі свічки для дворозпредвальних моторів із малою кубатурою (ці йдуть до 1,4-1,6л двигунів) і стандарт свічок для Євро-4. Вони виявились двохточкові (два бічних електроди і один центральний), вартістю 30грн/шт.

Чт сен 27, 2007 12:00

Ответить с цитатой
Сообщение Відгуки власників Chery QQ
Сегодня получили кукушонка. Дочка ехать по боялась - большой перерыв в вождении перегонял сам. Перпвое впечатление Супер! все время хочется включить пятую передачу Болье пока впечатлений нет но будут обязательно.

Сб окт 06, 2007 19:02
Начать новую тему Ответить на тему   [ Сообщений: 639 ]  На страницу Пред.  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 32  След.