А ЗУСТРIЧI В 2010р.БУДУТЬ
| Автор |
Сообщение |
|
Тарас Заранок
|
 А ЗУСТРIЧI В 2010р.БУДУТЬ
Агов шановнi незнаю чи хтось це буде читати,але хотiв-би щоб в мене були однодумцi.В 2010 роцi хочеться щоб не пропали традицii якi не так давно започаткованi зустрiчей i надалi продовжувалися в Тернополi.Також я хотiв сказати для тернополян я працюю на центральному ринку тож практично всiх вас бачив як не на стоянцi то проiздом повз мене правда я не знав що була зустрiч через брак iнтернету.Проте я б дуже хотiв, щоб ми всi змогли зустрiтись, а також хочу сказати що я проживаю в не молодому мiстi пiд назвою Теребовля це вiд Тернополя приблизно 30 км. так як я вже сказав мiсто старе в нас э крепость тож запрошую всiх хто маэ бажання на зустрiч до нас на крепостi."ОЧУЧЕНIЯ НЕПЕРЕДАВАЕМЫЕ" як зимою так i лiтом.Також Теребовля невеличке мiсто проте маэ приблизно 6-7 власникiв авто марки черi.  Це Теребовля вигляд з крепостi.
Вложения:
Photo-0010.jpg [ 246.63 КБ | Просмотров: 5259 ]
|
| Чт дек 17, 2009 22:19 |
|
 |
|
|
|
 |
|
xamid
Ветеран
Зарегистрирован: Вс янв 27, 2008 2:29 Сообщения: 900 Откуда: Тернополь
Автомобиль: Kimo
Клубная карта №: 0
|
 Re: А ЗУСТРIЧI В 2010р.БУДУТЬ
сов, можеш започаткувати осередок у себе в місті. маю візитки,поділюся запросто. координати куди підійти,чи зателефонуй 42 девяносто 31-домовимося ))) питання по зутрічам висить в повітрі. не вистачає у людей можливостей та часу мабуть (((
_________________ Покопайся в чемоданах, в сундуке - там ты крылья позабытые найдешь... В них на Землю ты явился налегке... Вещи, деньги, мебель, книги - это ложь! Все написано в Душе и в Небесах, только Боги переставили слова.
|
| Чт дек 17, 2009 22:32 |
|
 |
|
Тарас Заранок
|
Звичайно вiзитки вiзьму,але телефон краще давати моб.тому що цiлий день находжусь на ринку.Можна зустрiтись на ринку на стоянцi або-ж договоритись по телефону мiй 0503777879 
|
| Чт дек 17, 2009 22:52 |
|
 |
|
xamid
Ветеран
|
так то прямий міський по суті, але добре,задзвоню як виберуся паркуюся біля Родини щодня загалом, але з такою погодою невідомо. все рівно думаю треба буде їхати,робота...
_________________ Покопайся в чемоданах, в сундуке - там ты крылья позабытые найдешь... В них на Землю ты явился налегке... Вещи, деньги, мебель, книги - это ложь! Все написано в Душе и в Небесах, только Боги переставили слова.
|
| Чт дек 17, 2009 23:04 |
|
 |
|
Тарас Заранок
|
Я однозначно буду, в любу погоду виiжджаю.Тому що робота, i благо завжди доiжджаю хiба що по дорозi пiдгодовую гаiшникiв менi на них везе. 
|
| Чт дек 17, 2009 23:31 |
|
 |
|
|
|
 |
|
xamid
Ветеран
|
а де ж їх там годувати ??? в селі на подвірї люблять стояти з радаром і вже біля Тернополя але там і там постійно в принципі.
Пи.си. Щось пригадую я ніби цю ластівку- в кінці серпня їхав в Касперівці і обганяв мене через подвійну схожий аппарат ? )))
|
| Чт дек 17, 2009 23:53 |
|
 |
|
Тарас Заранок
|
Нi не вiрно: зараз я скажу де вони стоять.Теребовля взуттэва фабрика(вибач в мене нема букви э)дальше, Теребовля центральне перехрестя дорога Тернопiль-Чернiвцi,c.Кровiнка(на вiздi або бiля автобусноi зупинки там зза повороту добре прострлюэться рух з Тернополя сплошна лiнiя а iх не видно,c.Дружба на постi або дальше на кольцi там де заправка,iнколи в лiсi пряма на Тернопiль,коло заправка лукойл,мясокомбiнат, вiзд в Тернопiь ресторан пролiсок або цех фабрики нова,березовиця магазин шкода,iнколи навпроти цукрового заводу,ватра на виiздi з Тернополя,а також кiльце бiля церкви.Це практично все звичайно не завжди вони стоять i не на всiх тих мiсцях, що я навiв, але це iхнi мiсця якi часто патрулюються ними.А на рахунок обгону так вожу авто трохи в агресивному манерi, але зараз набагато спокйнiше та акуратнiше знайомi кажуть що не завжди тепер можуть пiзнати, тому що спокйнiше iзджу.Такий стиль iзди можливо вiд кожноденних поiздок а також стаж в мене десь 20 рокiв, а також проходив екстримальне водiння. Думаю я надав вiдповiдь повнiсттю. 
|
| Пт дек 18, 2009 0:29 |
|
 |
|
|
|
 |
|
Volkmar
Новичок
Зарегистрирован: Пт дек 04, 2009 0:54 Сообщения: 31 Откуда: Тернопіль
Автомобиль: Jaggi
Клубная карта №: 230
|
зустрічі як то кажуть мусят бути  .. до речі вітаю всіх з реальним "щастям" всіх водіїв - засніженими, неприбраними дорогами і заторами 
| Пт дек 18, 2009 1:14 |
|
 |
|
Тарас Заранок
|
В п'ятницю був в родинi тобто в сiльпо правда десь о 4 годинi Миколая шукав, то на стоянцi КIМКИ не бачив.Cьогоднi субота я вихiдний а твоэi мобiлки не маю то иоже давай в недiлю якось договоремось про вiзитки тiльки де i як? 
|
| Сб дек 19, 2009 9:50 |
|
 |
|
xamid
Ветеран
|
задзвоню десь по обіді завтра. не знаю просто чи зраня буду десь прямувати. неділя,облом. а ще сьогодні на юбілей йти...
|
| Сб дек 19, 2009 10:07 |
|
 |
|
|
|
 |
|
Тарас Заранок
|
А на рахунок щастя снiгу та заторiв, в Тернополi це взагалi супер.В четвер по обiзднi снiг грейдером горнули а в Тернополi нiфiга, свiтлофора коло ватри поставили а посипати нема кому,тож коло ватри та коло цвинтару в Терноволi на вiздi, затори були але викрутасами проiхати можна було.А ось як iхав на зад пiд с.Дружба там э кольцо а в ньому заправка, хто Iздив зна'э пробка конкретна там пiдйом нiби не крутий але фури поставали, деякi заломило простояв приблизно пiв години, i око було чим потiшити вже майже вверху пiдйому бачив як бiгали даiвцi а потiм вчипилися шiстки вона буксувала i так буксували з нею шо навiть випхали.Хоч раз я побачив як даiвцi не тiльки набивають свою кишеню.
|
| Сб дек 19, 2009 10:12 |
|
 |
|
Тарас Заранок
|
Тож добре повеселитися на юбiлеi,але так щоб завтра можна було iхати:drinks:
|
| Сб дек 19, 2009 10:15 |
|
 |
|
Olik22
|
Привіт. Я також з Теребовлі, якщо буде зустріч я не пропущу! 
|
| Ср янв 06, 2010 0:06 |
|
 |
|
xamid
Ветеран
|
О,добре то як.
То Тарасова робота ? молодець )))
|
| Ср янв 06, 2010 0:20 |
|
 |
|
Olik22
|
Робота напевно не Тарасова бо, я з ним незнайомий 
|
| Ср янв 06, 2010 0:36 |
|
 |
|
|
|
 |
|
xamid
Ветеран
|
в нього є візитки, які могли потрапити до вас опосередковано, без знайомства один з одним. в любому випадку раді бачити в товаристві )))
|
| Ср янв 06, 2010 0:45 |
|
 |
|
Тарас Заранок
|
Правда я не знаю чия це робота, але я пропонував зустрiч обдумати, i фотку вложив.В принципi майже всiх амулетоводiв з Теребовлi знаю, хоч мене може не всi знають, тому що кожний день в Тернополi на роботi вiд ранку до вечора,якщо то вiдписувався Кулик то я з Вами в минулому роцi розмовляв коло спорт школи, iншого чоловiка я iменi не пам'ятаю, але вiн займаеться продажем авто колись я в нього хотiв купити аудi-80, а також часто зустрiчаемось на авто базарi, тож думаю вiн мене мае знати ну i четвертий амулетовод, що я знаю це жiнка викладач в 2-гiй Теребовлянськiй школi (мене не знае) а також, ще е лiкар педiатр амулет золотистий також мене не знае.Тож якщо самi бачете знаю багато амулетоводiв з Теребовлi I з багатьма спiлкувався.Тож нас багато i ми можемо собi позволити зустрiч, а також запросити до себе тих хто може приiхати, i не тiльки амулетоводiв, але i iнших друзiв марки черi. Вiд мене не далеко живе хлопець у якого QQ тож також може приеднатися, а також попробую йому дати нашу вiзитку.Тож всьго доброго давайте планувати щось на весну чудова пора i вже не далеко.ШАНУЙМОСЯ БО МИ ТОГО ВАРТI !!!!!! 
|
| Чт янв 07, 2010 12:50 |
|
 |
|
Olik22
|
Ну тепер я вже вас знаю. 
|
| Чт янв 07, 2010 15:57 |
|