|
sergejdaniljyk
Опытный
Зарегистрирован: Сб сен 29, 2012 15:41 Сообщения: 100 Откуда: Львівська обл.
Автомобиль: Zaz forza
Клубная карта №: 0
|
 Бортовой журнал (амулет люкс)
Доброго дня усім,в свої 26 змінив уже декілька машин,була хонда цівік,потім сенс,вазівська шістка)потім ще щось було, останнім був форд сієрра))що я з ним намучився)і от зібрали з дружиною більш менш трішки грошей,і кинулись на пошуки авта)довго не думали зупинились на чері)за ці гроші найоптимальніший варіант)) Авто кінця 2007 року,53 тис.пробігу,ходова та мотор в ідеалі(але в процесі експлуатації вилізли деякі малесенькі недоліки,про них нижче)доки знайшов свого,перебробував близько 30 амулетів,у свому одразу відчув вагому різницю,і по тязі мотору,і по ходові,правда кузов місцями у підкрасах,але я все зрозумів коли побачив власника,і те як він жахливо відноситься до техніки,було вирішено авто забрати негайно в хороші руки)))Авто було придбане в Хмельницькому. Значить перших 300 км, я вже описував десь на форумі,при різкому старті був поміченній запах гарі в салоні,зупинився,відкрив капот,звідти клуб диму,ніби масло згорає,запанікував страх як,почитав ваш форум(вже наш)))знайшов темку про масляний фільтр,пішов до авто,під фільтром було трішки мастила,яке потрапляло на штани,ось звідки пар був,спрбував затиснути фільтр,він ще на пів оберта закрутився)закрутив і все пройшло.Чому так сталось хз,власник казав,що міняв мастило 2000км назад. За місяць наїздив близько 1500 км.В авто закохуюсь все більше і більше з кожним кілометром,а ті що стверджували шо китайці не вміють робити авто,нехай їздять на тролейбусах та трамваях) За час експлуатації замінив усі ремні,ролік натяжний,всі неоригінальні,і все завдяки нашому форумові.Акумулятор стохїть рідний,тому при холоді вже трішки підсідає). Гідрики як і у всіх,перших секунд 5 цокають потім норма,але тепер,ще з"явилось (як на форумі писали)якесь хрюкання під капотом,хрюкаххня тільки на холодну,чимось нагадує постійне хрюкання вазівських інжекторних движків,але трішки прогрівається і все проходить.Ще не подобається робота стійок,інколи передні ніби відстрілюють)власник говорив що вони рідні ще стоять.Тепер ще одна неполадка яка вилізла(я знав що так буде,бо у нас в Теофіполі є 4 заправки,і на всіх заливають,вибачте на слові,мочу,а не бензин)тисячу все було добре,тепер їхав з роботи додому,надавив на акселиратор,а динаміки 0,якось дуже вяло авто розганялось,почитавши форум,спробував зняти клему на деякий час,проїхався,ніби вже добре,хз що робити,спробую викинути каталізатор,і заміню також свічки,та провода поставлю від 8кл.2110. От ніби поки все,позитивних вражень,хочу вам сказати,поки що набагато більше,ніж негативних.
_________________ Львов
|
|
sergejdaniljyk
Опытный
Зарегистрирован: Сб сен 29, 2012 15:41 Сообщения: 100 Откуда: Львівська обл.
Автомобиль: Zaz forza
Клубная карта №: 0
|
 Re: Бортовой журнал (амулет люкс)
Ще одне забув,спідометр то працює,то не працює(і кондиціонер,на скільки я знаю,коли вмикається конд.обороти двигла падають,в мене ж навпаки,обороти піднімаються до 1,1,і кон практично не холодить,вже весною спробую його дозаправити.До найближчого норм сервісу 100км))))Теофіполь знаходиться за 100 км від Хмельницького від Тернополя та Рівного)
_________________ Львов
|