Не стал дожидаться зимы, психанул - и поменял аккумулятор. Взял "Зубр" 60А мейд ин Бяларусь.... дали гарантьё 1 год, ....
На відміну від білоруської "сгущёнки" білоруські аккумулятори -рідкісне гівно. Бацька! Я у розпачі! Вірив у якість товарів, що виробляє твоя країна.... і такий облом.
Посеред ночі завила сигналка, нагадуючи, що АККУМУЛЯТОРЫ ЗУБР - ГАВНО !!! Зняв поставив на підзарядити. Струм не падає.... Заряд майже не бере. Щоправда, на поверхні виявив місточок з водички між полюсами. Болячка Кімо. Треба зверху накривати, бо з-під жабо капає прямо на батарейку.
Те 5 км, что проехал,- файно. Снега сойдут, будем тестировать. По профилю это полуслик, малюнок как у континентала, а мне эта резина очень нравилась. Посмотрим.
Завітала в гості і до нас відома Кімовська болячка - дротики перемикача світла. В моєму випадку не пофартило помаранчевому (+). Невеличкий рух - і.... Особливо класно в сутінках - повертаєш у двір, вмикаєш поворотник - і їдеш в темряву... дроти досить-таки гнучкі, а от бл...дська термоусадка, в яку їх запхали - просто дубова, як скляна. ломається вона у всіх і переминає дротики в одному місці з добрим таким заломом... коротше -хєрня повна. Лічиться пайкою і м`якою хлорвінілкою в якості ізоляції.
Замена ОЖ. 3-х кратная промывка системы, залито концентрат+2л деминерализованной н2о. Отполировал воском(ежегодная традиция) если б не рыжики и сечки....
Тут нещодавно прийщло нагадування- що мов я не активний на форумі...
Жив. Автівка працює. політ 73к на одометрі. все в режимі міського дуповозика. мастила міняються 7-9 т.к., ходовка обслуговується, прийшов час міняти шарові (пробіг 50к, почали бубоніти). Нещодавно заміна заднього скла... на не оригінал ХУГ. вірогідніше за все в дупель п'яний двірник косив мотокосою бур'яни... каміньчик прилетів мені в скельце, іншим сусідам поцокало фарбу... Машинка потребує кузовщинку полікувати - рижики по переднім стойкам, коцки на капоті, ділянки кольорів колорадської стрічки по фальцах дверей і задніх арок. І пороги... туди їх в качель. вже "мишачі нірки"....
З появою земельної ділянки навантаження на "козяву" збільшилось. тож на осінь-таку собі сильну осінь плани переварити пороги і привести бляшанку до нормального стану. Вже десять разів думав поміняти на щось з веееееелииииким багажником, але рейлінги виручають і до машинки звик, все-таки внеї є характер і китайська мудрість...
Також за цей час помінялись ручки дверей, бо дітки тягають їх з усієї дурі... Старша "дітка" вже пішла в універ, молодший шкєт вже вправно керманить по дорозі на дачу, сидячи в мене на колінах...
самі яскраві спогади- перегнила малюсінька пружинка в замку водійських дверцят і вони не відчинялись а ні зовні, ні з середини. Всі "мєдвєжатніки" і "спєцьі" не подужали маленьку "пімпочку" в механізмі замка.... тут стали в пригоді мої "тендітні" руки, благо маю камеру-ендоскоп і за допомогою викрутки, "дідька лисого" і пари годин мишачої вовтузні механізм здався. Далі з кучі "пригодиться" за пару хвилин підібрана відповідна пружинка, все змащено і за годинку встановлено туди, куди задумували італійські дизайнери і китайські конструктори...
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 1