Chery Elara - отзывы владельцев
| Автор |
Сообщение |
|
Stack
МЕГА-флудератор
Зарегистрирован: Пн май 14, 2007 14:46 Сообщения: 1559 Откуда: Киев-Днепр-Луганск
Автомобиль: Chery Eastar 2,0
Клубная карта №: 2
|
 Chery Elara - отзывы владельцев
Есть хоть таковые? На российских форумах отзывы 50/50, но в большинстве случаев все жалуются на российскую сборку.
Знаю, что уже продано около десятка машин. Есть хоть кто-то, кто может поделиться впечатлениями?
|
| Вт май 29, 2007 17:06 |
|
 |
|
|
|
 |
|
Andy
|
да, жирная тачка абкатал уже)
|
| Пн июн 18, 2007 17:07 |
|
 |
|
Stack
МЕГА-флудератор
Зарегистрирован: Пн май 14, 2007 14:46 Сообщения: 1559 Откуда: Киев-Днепр-Луганск
|
Ну так рассказывай поскорее. А то вообще никакой инфы нет!
| Пн июн 18, 2007 17:21 |
|
 |
|
fibka
|
а мне безумно нравится Елара в белом цвете. Просто фантастика, особенно потонированная:))
|
| Чт июн 28, 2007 13:42 |
|
 |
|
-=Jack=-
|
И я хотел сначала Ларочку.
Но внешний вид не очень понравился.
|
| Чт июн 28, 2007 19:11 |
|
 |
|
|
|
 |
|
Dioklat
|
Дааа, щось малувато Елар. Шкода, хотілося б почитати про машинку відгуки реальних власників. Andy, ну писнув би хоч щось. Ато я тут планую брати саме цю машинку а відгуків про неї практично 0. Істари, Мульки, Кукушки- он скільки обговорень, а тут прям глухо як в танку. Щось підозріло це все якось. Може хто чого просто недоговорює?
|
| Вс июл 29, 2007 1:06 |
|
 |
|
MAKC
Ветеран
Автомобиль: ЧЁРНАЯ ЗВЕЗДА 2.0
Клубная карта №: 20
|
Не переживай всё с ней нормально. Ты зайди на русский форум та ларочка востребована, а вот про Истар о-о-о-очень мало. Хоть страны мы практически и одинаковые, но Истары там чёта не идут, а Элар просто немеряно.
|
| Пн июл 30, 2007 9:44 |
|
 |
|
|
|
 |
|
Dioklat
|
Ну, дякую й за моральну підтримку.  Буду надіятись на краще. Тим більше що відступати вже пізно - мости спалено - завтра їду в автосалон відвозити гроші за постановку на облік.
|
| Пн июл 30, 2007 18:06 |
|
 |
|
Сергей
Бывалый
|
Дело в том, что цена на 2х литровый истар в России такой комплектации как у нас переваливает за 20000$. Поэтому их и мало там.
| Ср авг 01, 2007 18:29 |
|
 |
|
Stack
МЕГА-флудератор
|
И в двухлитровом у них двигло Митсубиши и кожаный салон с подогревом сидений.
Вот поэтому и дороже.
| Ср авг 01, 2007 21:19 |
|
 |
|
|
|
 |
|
Dioklat
|
Шановні, так уже склалося, що я купую своє перше авто,  ну значить досвіду в таких справах- нуль.  Може, порадите (як бувалі) що краще замовляти з того, що автосалон пропонує з додаткового обладнання (купую в Колір- Авто на Печерську). Поки що планую лише антикор кузова. Знову ж таки де краще цю процедуру проходити: там же в автосалоні чи може десь в іншому місці буде більш якісно. Ну, загалом буду вдячний за будь- яку пораду, чи навіть, суб'ктивну думку. 
|
| Пт авг 03, 2007 23:07 |
|
 |
|
Хосе
|
Dioklat, если ты внимательно почитаешь наш форум, то обязательно найдешь там информацию о всех "допах" и где их лучше делать.
Не ленись заходить и на другие ветки, где обсуждают Истары, Ку-ку, Амулеты, ведь мы одна команда!
Удачи!
|
| Сб авг 04, 2007 10:58 |
|
 |
|
Dioklat
|
Хосе, ти звичайно модератор авторитетний, але кількість повідомлень на форумі скоро за 4тисячі перевалить. УЖЕ ВСЕ НЕ ПЕРЕЧИТАЄШ (хоч я і дуже- дуже намагаюсь, в силу своїх можливостей, звичайно). А по своєму питанню по пошуку знайшов лише топік ziablikа (Може просто я чого не дознайшов, так буду вдячний за лінк), але то трохи не те- він брав у Экспресс-Авто, і машинка в нього трохи інша, а хотілося б почути (почитати) людей які купували в тому ж салоні, що і я - задоволені вони роботою/якістю чи ні, ну і звичайно, для порівняння, якщо хто робив це на стороні- ціни, якість і т. д.
Последний раз редактировалось Dioklat Сб авг 04, 2007 12:00, всего редактировалось 1 раз.
|
| Сб авг 04, 2007 11:45 |
|
 |
|
Dioklat
|
Ну і знову ж таки- потрібно комусь же гілку про Елару піднімати.  Що поганого в тому, що тут почнуть писати свої відгуки власники саме цих машинок (а я дуже надіюсь, що рано чи пізно й ця гілка стане не меньш популярною ніж всі інші) а не будуть просто читати відгуки інших. На то він і ФОРУМ, батінька.
|
| Сб авг 04, 2007 11:59 |
|
 |
|
Stack
МЕГА-флудератор
|
Dioklat
Прежде всего из "Допов"я бы рекомендовал сделать антикор, так как ну пока нет особого доверия на китайский металл. Хотя на Элару в отличие от других машин гарантия от сквозной коррозии 3 года. Обязательно поставь защиту поддона картера (меня она уже несколько раз спасала).
Ну и я бы затонировал машинку.
Все перечисленные Допы можно делать где угодно, хоть в гараже у дяди Васи, так как все они не попадают в перечень "несанкционированного вмешательства" в автомобиль и не несут за собой потерю гарантии.
Все вышеперечисленные работы лучше делать на Колир Авто.Там дешевле (по сравнению с другими авторизированными СТО) ну и на сколько я понял машина покупается именно там, поэтому все смогут сделать еще на этапе предпродажки. Однако если "бракуе грошей", то даже цены Колира дороже в 1,5 раза, чем среднегородские. Так что думайте, решайте.
| Вс авг 05, 2007 8:13 |
|
 |
|
|
|
 |
|
Dioklat
|
Stack ДЯКУЮ!!!
Значить вирішено - замовляю в Колірі антикор і захист піддона картера. З тонуванням скла поки що не спішитиму, але в майбутньому (через місяць- другий) планую зробити обов'язково- по- моєму тоновані авто мають дещо більш естетичний вигляд ніж авто без тонування (особливо якщо це чорна Елара зі світлим салоном  ), ну та це вже справа смаку.
|
| Вс авг 05, 2007 23:55 |
|
 |
|
Gorynych
|
ПОЧЕМУ МАЛО ЭЛАР??
ДА залупили за них большую цену как за Китаёзу - очень много! Просто кто в укр авто пожадничал.  За эти бабки мона взять авто попрактичнее и более привычное Киа например -к ним уже привыкли а тут чудо юдо какоето -да еще из китая -даеще Чери какое-то - да еще стоит также как Черата -Усерата (с)...
Понятно, что и Киа гамно и Чери атстой -Лексус Рулит, но - лучьше взяти КИУ-)) Пересычный Громадянын так и думае... 
|
| Пн авг 06, 2007 11:06 |
|
 |
|
Dioklat
|
Ну, не знаю.... На етапі підбору у мене, як одна з ділем, також була Кіа Серата/Чері Елара. Посидів в тій і в тій, посмикав,подивився, прислухався, так би мовити, до свого внутрішнього Я (а внутрішнє Я у мене та іще штучка я вам скажу)... Ну що сказати.... За тіж само гроші, що й Елара можна було взяти й Серату, але ж ГОЛУ(!) Серату (навіть музики не було!). Ну, загалом Елара мені сподобалась більше  Ну щож, час покаже. Буду надіятись, що не помилився.
|
| Пн авг 06, 2007 13:48 |
|
 |
|
Шурик777
Администратор
Зарегистрирован: Вс мар 18, 2007 19:01 Сообщения: 1080 Откуда: Миколаїв
Автомобиль: Є
Клубная карта №: 77
|
Моя думка загалом співпадає з Гориничем: багато просять за Елару. Хоча я можу навести багато прикладів несправедливих цін. Ті ж самі КІА Піканто - 73000 грн. За що??? За ці гроші можна дві КУКУшки купити. Але за великим рахунком це справа кожного яку машину купувати і за яку ціну.
Удачної покупки тобі, друже. Не забувай про нас. Пиши частіше.
|
| Пн авг 06, 2007 15:20 |
|
 |
|
Dioklat
|
Ітак.....
-1- Шурик777: Дяую за побажання і надіюсь, що покупа буде таки вдалою
-2- Про допи: замовив антикор, а пункт про захист піддона картера зазнав невеликих змін- замість нього замовив тонування (піддався спокусі - ну подобаються мені тоновані авто  ), замовляв там же в Колір Авто. На перших порах швидко їздити однак не буду, а тама через місяць і захист поставлю
-3- Заплатив страховку (якщо комусь цікаво- получилося десь в районі 5800) + поліс цивільної відповідальності(майже 500).
Сьогодні буду їхати в банк- відвозити їм доки, так що десь в п'ятницю, якщо все буде нормально буду уже з мафинкою  (в усякому разі надіюсь).
|
| Ср авг 08, 2007 11:17 |
|
|
| |