| Автор |
Сообщение |
|
Огурцов
|
 Допоборудование для QQ
КУпил базовую ку-кушку. Хотелось поставить подкрильники, но нигде на СТО нет. Интересовался и на МАтиз но безуспешно. Может кто подскажет ? 
|
| Вс июл 29, 2007 23:13 |
|
 |
|
|
|
 |
|
igor-----
|
 Re: Допоборудование для QQ
Купил подкрылки от матиза.Подошли только задние. 
|
| Сб сен 22, 2007 22:07 |
|
 |
|
Весельчак
Ветеран
Зарегистрирован: Пн июн 04, 2007 10:00 Сообщения: 766 Откуда: Івано-Франківськ-Київ
Автомобиль: Chery QQ
Клубная карта №: 0
|
Мулти-лок на КуКу ставити немає НІЯКОГО змісту! В КуКушці тросова система переключення пердач. В салоні стоїть ручка коробки передач, від якої йдуть 2 троси під капот машини до коробки передач. Навіть якщо примудритись втулити Мулти-лок в салоні, то тросик під днищем машини легко перекусЮється потужними бокорізами. Потім на одній включеній передачі з горем-пополам мона відїхати маФинкою в більш безпечне місце для розборок з Мульти-локом і т.д. Тільки ось питання - нафіга комусь заморочуватись тирити КуКу, тим більше там є штатна сигналка?!...
Підкрилки підходять від Матіза задні, спереду стоять рідні напів-підкрилки.
Бажано зробити до холодів антикор - кузов переживе не одну зиму без іржі.
Порадити конкретно де це все можна зробити не можу - частину допів робив не в Києві, а частину - сам.
_________________ Chery QQ 1,1L, синій, пробіг 87 000км.
|
| Вт сен 25, 2007 14:36 |
|
 |
|
Кукушечка
|
Дякую, усе зрозуміла. Залишилось купити підкрилки на задні колеса.  Що запропонуєте стосовно дисків?
|
| Вт сен 25, 2007 14:56 |
|
 |
|
Весельчак
Ветеран
Зарегистрирован: Пн июн 04, 2007 10:00 Сообщения: 766 Откуда: Івано-Франківськ-Київ
|
Кукушечка, відпишіться будь ласка про себе в гілці: viewtopic.php?t=37&postdays=0&postorder=asc&start=60Вас не влаштовують металічні диски? Як на мене, металічні диски для наших роздовбаних доріг безпечніші, ніж литі. При ударі об гострий край (яма/люк/бордюр) металічний диск деформується, а литий тріскає - відчуйте різницю. Зверніть увагу на багато іномарок - в них стальні диски коліс прикриті зверху фірмовими ковпаками під "литі диски". Моя порада - не партесь про диски - купіть гарненькі ковпаки на колеса і насолоджуйтесь оновленим виглядом вашої КуКушечКи! Ні цвяха ні жезла Вам! 
|
| Вт сен 25, 2007 15:48 |
|
 |
|
|
|
 |
|
Кукушечка
|
я маю на увазі, що хочу на нові диски зимову резину, от і все.
|
| Вт сен 25, 2007 15:57 |
|
 |
|
Весельчак
Ветеран
|
Кукушечка писал(а): Що запропонуєте стосовно дисків? Кукушечка писал(а): я маю на увазі, що хочу на нові диски зимову резину, от і все.
Ехх, хіба ж цих жінок задовільниш?
В покупці нових дисків є одна заковика: потрібно знати відстань між болтами - вона буває різною в деяких машин. Яка ця відстань в КуКушКи не міряв.
Я думаю, що немає сенсу витрачатись на нові диски - економічно доцільніше перевзувати маФинку двічі на рік відповідно до сезону. 
|
| Вт сен 25, 2007 16:17 |
|
 |
|
|
|
 |
|
Gulliver54
|
 Допоборудование для QQ
Два вопроса Уважаемым коллегам
!.Есть ли номер дисков для ку-ку.
2.Есть ли на Перова корики для машинки.
Спасибо
|
| Пн окт 01, 2007 8:46 |
|
 |
|
Весельчак
Ветеран
|
Я брав універсальні килимки, в-во Польша, в переліку маФинок, на які вони підходять, стояв Матіз.
Лягли досить непогано. Колір сірий - краще ніж чорні. Зворотня сторона не гладка - має "шипи" - менше ковзає по салону.
|
| Пн окт 01, 2007 10:36 |
|
 |
|
Gorynych
|
Кукушечка писал(а): Добрый день! Подскажите, пжалуйста, обращалась на "Експресс-авто" по поводу установки на QQ малт-лок, подкрылок сказали, что они не ставять. Что посоветуете, куда можно обратиться. И еще где можно приобрести диски.
Мультлок -сорри, психуешь. Незачем тебе это. ИМХО - почитай тему по сигн. на Истар, у нас не у кого нет Мульта. диски??
вот и диски может подойдут? http://www.atl.ua/Category.aspx?_catego ... 008BB90152
|
| Пн окт 01, 2007 10:49 |
|
 |
|
|
|
 |
|
Зоркое ухо
Ветеран
Зарегистрирован: Ср окт 03, 2007 13:34 Сообщения: 518 Откуда: Днепропетровск
Автомобиль: Chery KIMO !!!
|
А компьютер дополнительный можно ли поставить? И что это дает в принципе?
|
| Ср окт 03, 2007 18:55 |
|
 |
|
Жучка
|
От Матиза не подходят! Знаю у нас в Днепропетровске на СТО 4 делают литые подскрылки, специально на Кукушку. А вот оригинальных нет и не скоро будут! 
|
| Чт окт 04, 2007 18:19 |
|
 |
|
Gulliver54
|
 Допоборудование для QQ
Коврики купил на Перова разница в цене предлагаемых на Экспрес....- 750 гривен.
И вопрос какое растояние между отверстиями колсных дисков?
|
| Чт окт 11, 2007 9:39 |
|
 |
|
alik99
|
Почем коврики на ринке?
|
| Ср ноя 07, 2007 14:36 |
|
 |
|
Dragon-chik
|
Щас на узбекском салоне на Перова стоит ааафффигительный матиз с обвесами (только ими он и офигительный) кто практиковал такое?
солью фотку с телефона - выставлю на суд громаде.
p.s.
К обвесам я отношу переднюю юбку а-ля GTX, боковая аэродинамика, а еще там задние тюнинговые фонари. Просто я каждый день хожу мимо, после работы...
Последний раз редактировалось Dragon-chik Вт ноя 27, 2007 11:49, всего редактировалось 2 раз(а).
|
| Ср ноя 07, 2007 14:45 |
|
 |
|
|
|
 |
|
Весельчак
Ветеран
|
ManOwaR писал(а): Мне манагер в салоне божился что к середине осени УкрАвто наладит поставки подкрылок под QQ. Ждать осталось недолго 
І шо, ти продзвонюєш салон на предмет поставки підкрилків до КуКу?
Повідом громадськість, якщо прийдуть підкрилки, пліз! 
|
| Ср ноя 07, 2007 15:30 |
|
 |
|
Central
Опытный
Зарегистрирован: Вт окт 09, 2007 14:24 Сообщения: 110 Откуда: Харьков
|
А кто видел продаются ли ветровички для QQ??? сколько стоят?
| Пт дек 07, 2007 15:56 |
|
 |
|
Y.A.K.
Ветеран
Зарегистрирован: Вт ноя 20, 2007 1:04 Сообщения: 522 Откуда: Черниговская обл., Украина
Автомобиль: Chery E5
|
А никто с Матиза не ставил, может подходят ?
|
| Вс дек 09, 2007 0:00 |
|
 |
|
dimakp
Новичок
Зарегистрирован: Пт ноя 16, 2007 18:41 Сообщения: 29 Откуда: Каменец-Подольский
|
Підскажіть хто знає який радіус стандартних кріплень для акустики в QQ в передніх дверях? Хочу на базу ставити музику, не знаю що шукати?
|
| Пн дек 24, 2007 15:12 |
|
 |
|
Весельчак
Ветеран
|
Радіус не знаю... Знаю діаметр = 10см! Можеш сміливо купувати.
|
| Пн дек 24, 2007 16:10 |
|
|