Ukrainian Chery Club - Львів
| Автор |
Сообщение |
|
dimad
Бывалый
Автомобиль: Amulet
Клубная карта №: 0
|
 Re: Ukrainian Chery Club - Львів
Коли в салоні брав амулет сказали "як повезе"! Можеш машину взяти і не буде ніяких проблем, а можеш тільки нею і займатися 
_________________ Aetate fruere,mobili cursu fugit
|
| Сб фев 07, 2009 0:07 |
|
 |
|
|
|
 |
|
extra_white
|
я щось теж не вкурсах, але однозначно нормального обслуговуючого сервісу поки що нема....
|
| Сб фев 07, 2009 0:34 |
|
 |
|
extra_white
|
Коли в салоні брав амулет сказали "як повезе"! Можеш машину взяти і не буде ніяких проблем, а можеш тільки нею і займатися  [/quote] і як твоя лотерея пройшла? бо моя так поки що ніби вдало)))
|
| Сб фев 07, 2009 0:36 |
|
 |
|
dimad
Бывалый
|
Якщо б був спеціалізований сервіс-тільки для автиомобілів чері-це була б зовсім інша ситуація!!! А так, авторизовані сервіси займаються обслуговуванням різних машин і користі з того ніякої 
|
| Сб фев 07, 2009 0:40 |
|
 |
|
extra_white
|
в цьому я з тобою погоджуюсь цілком і повністю....але хто в нас.....у Львові зробить спеціалізований сервіс.....то просто з жанру фантастики.... і тому.....маємо те що маємо
|
| Сб фев 07, 2009 0:42 |
|
 |
|
|
|
 |
|
dimad
Бывалый
|
extra_white писал(а): Коли в салоні брав амулет сказали "як повезе"! Можеш машину взяти і не буде ніяких проблем, а можеш тільки нею і займатися  і як твоя лотерея пройшла? бо моя так поки що ніби вдало)))[/quote] Та поки що нівроку!!! Правда залив я недавно хреновий бензин  , то коли бензину в баку мало машина може дригатися 
|
| Сб фев 07, 2009 0:43 |
|
 |
|
extra_white
|
dimad писал(а): extra_white писал(а): Коли в салоні брав амулет сказали "як повезе"! Можеш машину взяти і не буде ніяких проблем, а можеш тільки нею і займатися  і як твоя лотерея пройшла? бо моя так поки що ніби вдало)))Та поки що нівроку!!! Правда залив я недавно хреновий бензин  , то коли бензину в баку мало машина може дригатися  [/quote] попробуй розбавити 98 або є таке хрень для промивки інжектора.....то я вже раз нею промивав....бо тож попав на суперовий бензин)))
|
| Сб фев 07, 2009 0:46 |
|
 |
|
|
|
 |
|
dimad
Бывалый
|
Будемо сподіватися на краще, може сервіс таки з явиться, хоча з цією кризою...... 
|
| Сб фев 07, 2009 0:47 |
|
 |
|
dimad
Бывалый
|
або є таке хрень для промивки інжектора.....то я вже раз нею промивав....бо тож попав на суперовий бензин)))  [/color][/quote] Треба буде купити! А не знаєш скільки це коштує і де краше взяти?
|
| Сб фев 07, 2009 0:49 |
|
 |
|
extra_white
|
dimad писал(а): Будемо сподіватися на краще, може сервіс таки з явиться, хоча з цією кризою......  да-да......з цією кризою нема на що надіятись))))
|
| Сб фев 07, 2009 0:50 |
|
 |
|
|
|
 |
|
extra_white
|
dimad писал(а): або є таке хрень для промивки інжектора.....то я вже раз нею промивав....бо тож попав на суперовий бензин)))  [/color] Треба буде купити! А не знаєш скільки це коштує і де краше взяти?[/quote] я брав на Кривчицях на базарі до кризи коштувала 20$
|
| Сб фев 07, 2009 0:52 |
|
 |
|
dimad
Бывалый
|
Ага! Дуже дякую за пораду!!!!  Треба буде поїхати -купити 
|
| Сб фев 07, 2009 0:56 |
|
 |
|
extra_white
|
dimad писал(а): Ага! Дуже дякую за пораду!!!!  Треба буде поїхати -купити  завжди радий допомогти співклубнику)))!!! слухай, я так бачу на форумі нас активних відвідувачів аж 3-є!!!! бємо всі рекорди))))!!!!
|
| Сб фев 07, 2009 0:58 |
|
 |
|
dimad
Бывалый
|
Краще так аніж ніяк!!!!  Може ситуація потроху змінеться!!!! 
|
| Сб фев 07, 2009 10:33 |
|
 |
|
Moby
Бывалый
Зарегистрирован: Чт янв 15, 2009 20:39 Сообщения: 233 Откуда: Украина. Львовская обл. г.Червоноград
Автомобиль: Chery Eastar 2.0
|
Перше ТО, буду проходити тоді на Радар - сервісі, всі інші буду проходити у себе в гаражі, поки нормальну книжку надрукують, то як раз я накатаю 10.000. Самий кращий сервіс - це свій гараж, нормальна книжка, з нормальними малюнками і 20 пачок сигарет.
_________________  +38(097)4898374
|
| Сб фев 07, 2009 11:48 |
|
 |
|
|
|
 |
|
dimad
Бывалый
|
Книжки просто жахливі. В мене якась ксерокопія, малюнки нечіткі, все розмазано!!! 
|
| Сб фев 07, 2009 12:15 |
|
 |
|
Moby
Бывалый
Зарегистрирован: Чт янв 15, 2009 20:39 Сообщения: 233 Откуда: Украина. Львовская обл. г.Червоноград
Автомобиль: Chery Eastar 2.0
|
Отож я таку книжку мав, вернув її с недовольством, с початку не хтіли брати але я внятно росказав і показав що їм гроші с ксероксу не даю, тож хай дадуть нормальну книжку з нормальними малюнками, натомість, получив назад своїх 100грн, чекаю кращих днів.
_________________  +38(097)4898374
|
| Сб фев 07, 2009 17:01 |
|
 |
|
extra_white
|
а в мене реальна проблема!!!!! сьогоді був зранку в супермаркеті.....закупився....сів в Кімушку.......свою....а вона не завелась....... добре хоч був не сам, то попхали....і завели..... приїхав на Галичину авто.......а вони ....типу нам пофіг, нема гарантійщиків....приїжджай в понеділок...... після довгих тьорок мене прийняли....виявилось....згорів стартер....... машинку довелось залишити на сервісі.......в понеділок зрання до них...знову їду.... хапєц просто деньок)))
|
| Сб фев 07, 2009 22:26 |
|
 |
|
Novik
Опытный
|
На Галичині, напевно ,далі головний гарантійщик - фамілія Пукало. У день, коли купив машину,попав з ним у словесну перепалку, добре, що скляна стіна між клієнтом і гарантійщиком, бо він і я були дуже близькі до рукоприкладства. А все пішло від того, що я старався пояснити, що працюючи більше 10-ти років інженером електрозвязку, можу сам підключити магнітолу, а він доказував, що хлопець з ПТУ після стажування зробить це краще. Один старший чоловік мені сказав - не роби/купляй машину там, де колись робили/купляли "жигулі". Спочатку я не зрозумів, та, як кажуть, треба слухати старших. Приємно, що Львівська вітка ожила 
_________________ Чіп-тюнінг Chery Geely, Hyundai, Kia, та ін. у Львові. тел.067-589-318пять
|
| Вс фев 08, 2009 0:41 |
|
 |
|
ManOwaR
Зачётный модератор
Зарегистрирован: Вс сен 02, 2007 23:36 Сообщения: 3609 Откуда: Чери-Град (Вишнёвое)
Автомобиль: Emgrand
Клубная карта №: 192
|
|
| Вс фев 08, 2009 0:54 |
|
|
| |