Ukrainian Chery Club - Львів
| Автор |
Сообщение |
|
valera_m
|
 Re: Ukrainian Chery Club - Львів
Пламенный привет Львову из Киева Хотел обратится к Вам с просьбой если возможно у меня тут возникла небольшая проблемка нужно приобрести новый телефон старый совершенно вышел из строя я уже подобрал и решил купить но по какой то причине он подорожал за 1 день вернее подняли самую демократичную цену у нас в Киеве у Вас есть такая сеть магазинов http://mobimania.lviv.ua/mobiles/samsung/333/index.htmlцена приемлемая немогли бы Вы уточнить наличие и стоимость (возможно купить и отправить по почте) возможно кто то согласится мне помочь со своей стороны готов оказать свое содействие у нас
|
| Пт фев 13, 2009 10:44 |
|
 |
|
|
|
 |
|
dimad
Бывалый
Автомобиль: Amulet
Клубная карта №: 0
|
_________________ Aetate fruere,mobili cursu fugit
|
| Пт фев 13, 2009 11:19 |
|
 |
|
dimad
Бывалый
|
valera_m писал(а): Пламенный привет Львову из Киева Хотел обратится к Вам с просьбой если возможно у меня тут возникла небольшая проблемка нужно приобрести новый телефон старый совершенно вышел из строя я уже подобрал и решил купить но по какой то причине он подорожал за 1 день вернее подняли самую демократичную цену у нас в Киеве у Вас есть такая сеть магазинов http://mobimania.lviv.ua/mobiles/samsung/333/index.htmlцена приемлемая немогли бы Вы уточнить наличие и стоимость (возможно купить и отправить по почте) возможно кто то согласится мне помочь со своей стороны готов оказать свое содействие у нас Телефон стоит 849 грн. + карточка памяти на 1 гб. По интернету цена указана без карточки памяти!!! Телефоны в наявности есть!!! 
|
| Пт фев 13, 2009 12:56 |
|
 |
|
extra_white
|
А шо сталося?  [/quote] та шо-шо....дзвоню їм.....а вони типу на мароз повний падають.....кажуть....що нема.......і типу, що я мав з ними звязатися....десь на початку наступного тижня......хоча самі казали, що машина буде готова до вихідних....... хіба ж не сюкі......))) 
|
| Пт фев 13, 2009 20:02 |
|
 |
|
valera_m
|
dimad спасибо огромное попытаюсь связатся с ними по мылу смогут ли они отослать его в Киев,но то же не видев его в живую
возможно Вы могли бы получить от меня деньги -переводом купить посмотрев на него и отправить в Киев -доставкой
я узнаю детали Я понимаю что это хлопотно требует вашего времени и сил скажите сможете ли Вы помочь в случае необходимости в любом случае буду рад помочь Вам что в моих силах у нас Удачи
|
| Сб фев 14, 2009 1:04 |
|
 |
|
|
|
 |
|
valera_m
|
связался с ними по емейлу (Доброго дня! На жаль, ми не маємо доставки і не продаємо телефони грошовими переказами. З повагою, МобіМанія)
жду вашего ответа
|
| Сб фев 14, 2009 16:07 |
|
 |
|
extra_white
|
valera_m писал(а): связался с ними по емейлу (Доброго дня! На жаль, ми не маємо доставки і не продаємо телефони грошовими переказами. З повагою, МобіМанія)
жду вашего ответа ти можеш перерахувати гроші на чийсь рахунок....і хтось з нас би теоретично міг би підїхати, купити, і переслати.....)))
|
| Сб фев 14, 2009 22:09 |
|
 |
|
|
|
 |
|
valera_m
|
конечно могу перечислить на счет нужен номер счета в каком банке и наверно Ф.И.О по поводу доставки доставка -ночной экспрес адрес ул. Тракт Глынянский, д. 1, Бокс N 14 (032) 224-09-06 График работы Отправка груза Пн-Пт: с 9:00 до 18:00 Сб: к отправке грузы не принимаются http://www.nexpress.com.ua/?info=documentsдоставку оплачиваю я при получении мне нужен только номер с квитанции все свои данные сообщу я бы Вас не беспокоил но денег в притык даже с учетом доставки и страховки при пересылки у нас дороже в продаже жду Вашего ответа
|
| Вс фев 15, 2009 23:05 |
|
 |
|
dimad
Бывалый
|
та шо-шо....дзвоню їм.....а вони типу на мароз повний падають.....кажуть....що нема.......і типу, що я мав з ними звязатися....десь на початку наступного тижня......хоча самі казали, що машина буде готова до вихідних....... хіба ж не сюкі......)))  [/quote] Такий в нас сервіс!!!!  Вимагай від них, щоб чітко дали відповідь, коли ти можеш забрати машину!!!! 
|
| Пн фев 16, 2009 11:51 |
|
 |
|
extra_white
|
dimad писал(а): та шо-шо....дзвоню їм.....а вони типу на мароз повний падають.....кажуть....що нема.......і типу, що я мав з ними звязатися....десь на початку наступного тижня......хоча самі казали, що машина буде готова до вихідних....... хіба ж не сюкі......)))  Такий в нас сервіс!!!!  Вимагай від них, щоб чітко дали відповідь, коли ти можеш забрати машину!!!!  [/quote] сьогодні знову з ними размавляв.......сюкі вони таки, завтра їду їх пи..дить)))) "нема....незнаємо коли буде......нам пофіг"....  ..хіба це сервіс...... Мій Батько обслуговується на "Ніко-Захід".....там взагалі питання не стоїть про таке хамство......все робиться вчасно......і якісно!!!!
|
| Пн фев 16, 2009 21:37 |
|
 |
|
|
|
 |
|
Moby
Бывалый
Зарегистрирован: Чт янв 15, 2009 20:39 Сообщения: 233 Откуда: Украина. Львовская обл. г.Червоноград
Автомобиль: Chery Eastar 2.0
|
extra_white писал(а): dimad писал(а): та шо-шо....дзвоню їм.....а вони типу на мароз повний падають.....кажуть....що нема.......і типу, що я мав з ними звязатися....десь на початку наступного тижня......хоча самі казали, що машина буде готова до вихідних....... хіба ж не сюкі......)))  Такий в нас сервіс!!!!  Вимагай від них, щоб чітко дали відповідь, коли ти можеш забрати машину!!!!  http://www.chery-club.org/forums/viewtopic.php?f=8&t=8204 Залишив машину, на Радар - Сервісі Продовження буде......Ти не один!! 1+1 
_________________  +38(097)4898374
|
| Чт фев 19, 2009 0:16 |
|
 |
|
dimad
Бывалый
|
Все буде нормально!  Трошки тобі не повезло!  Сподіваюсь Радар-сервіс все-таки краще ніж галичина - авто!!! 
|
| Чт фев 19, 2009 11:18 |
|
 |
|
Moby
Бывалый
Зарегистрирован: Чт янв 15, 2009 20:39 Сообщения: 233 Откуда: Украина. Львовская обл. г.Червоноград
|
extra_white писал(а): dimad писал(а): та шо-шо....дзвоню їм.....а вони типу на мароз повний падають.....кажуть....що нема.......і типу, що я мав з ними звязатися....десь на початку наступного тижня......хоча самі казали, що машина буде готова до вихідних....... хіба ж не сюкі......)))  Ну шо там с твоїм стартером, поміняли чи ще найти не можуть? будеш на форумі відпиши що там за Галичиною?
|
| Чт фев 19, 2009 20:16 |
|
 |
|
extra_white
|
to Moby: я вже нарешті завтра забираю машину, після багатьох скандалів....крику......і чуть не мордобиття))) надіюсь тобі мафинку зроблять поскорше!!! 
|
| Чт фев 19, 2009 21:41 |
|
 |
|
extra_white
|
dimad писал(а): Все буде нормально!  Трошки тобі не повезло!  Сподіваюсь Радар-сервіс все-таки краще ніж галичина - авто!!!  дісно. залишається хіба що надіятись....і чекати)))
|
| Чт фев 19, 2009 21:42 |
|
 |
|
|
|
 |
|
extra_white
|
Moby писал(а): extra_white писал(а): dimad писал(а): та шо-шо....дзвоню їм.....а вони типу на мароз повний падають.....кажуть....що нема.......і типу, що я мав з ними звязатися....десь на початку наступного тижня......хоча самі казали, що машина буде готова до вихідних....... хіба ж не сюкі......)))  Ну шо там с твоїм стартером, поміняли чи ще найти не можуть? будеш на форумі відпиши що там за Галичиною? а Галичина-авто.....це мабуть самий відстійний сервіс....який тільки може бути!!! 
|
| Чт фев 19, 2009 21:43 |
|
 |
|
Moby
Бывалый
|
extra_white писал(а): а Галичина-авто.....це мабуть самий відстійний сервіс....який тільки може бути!!!  Ну що можна привітати с поверненям на зірці чи ще рано відпишись що по чому що платив і т.к. і т.п В мене ситуація гірша, мабуть, твій стартер з серії ВА, бо мій з серії ВВ, приїде з Китая (в Україні його нема) сроки сказали 30 днів, але у вівторок напевно скоротяться, машина вже у них стоїть майже як тиждень (з вівторка)  А взагалі за Радар - Сервіс, можу що сказати, у них гарантійник нормальний, каже так як є, а вот за робочими слідкувати треба!!!..., бо працювати ніхто нехоче а зарплату усі хочуть, це біда нашої держави, була б у робітників зарплата по 5.000-10.000грн, тоб всі робили свою роботу, не подавая ніякого поводу, тикати пальцем на гайку і ричати як у фільмах бойовиках (говорю за себе).
|
| Вс фев 22, 2009 20:50 |
|
 |
|
extra_white
|
Moby писал(а): extra_white писал(а): а Галичина-авто.....це мабуть самий відстійний сервіс....який тільки може бути!!!  Ну що можна привітати с поверненям на зірці чи ще рано відпишись що по чому що платив і т.к. і т.п В мене ситуація гірша, мабуть, твій стартер з серії ВА, бо мій з серії ВВ, приїде з Китая (в Україні його нема) сроки сказали 30 днів, але у вівторок напевно скоротяться, машина вже у них стоїть майже як тиждень (з вівторка)  А взагалі за Радар - Сервіс, можу що сказати, у них гарантійник нормальний, каже так як є, а вот за робочими слідкувати треба!!!..., бо працювати ніхто нехоче а зарплату усі хочуть, це біда нашої держави, була б у робітників зарплата по 5.000-10.000грн, тоб всі робили свою роботу, не подавая ніякого поводу, тикати пальцем на гайку і ричати як у фільмах бойовиках (говорю за себе). та, мій стартер був з серії ВА, він був в Україні, десь в Кійові......тому мені і направду то скорше зробили всього навсього майже за 2 тижні))) такий довольний. що забрав машинку........скучив я за своєю малою...) а тобі бажаю бути мужнім!!!!бо якщо то дійсно затягнеться на місяць.......то капєц тоді...(
|
| Вс фев 22, 2009 21:18 |
|
 |
|
dimad
Бывалый
|
Вітаю з поверненням!  Добре, що все закінчилось добре!!!! Як по цінам? Взяли щось за діагностику? 
|
| Пн фев 23, 2009 10:56 |
|
 |
|
dimad
Бывалый
|
А взагалі за Радар - Сервіс, можу що сказати, у них гарантійник нормальний, каже так як є, а вот за робочими слідкувати треба!!!..., бо працювати ніхто нехоче а зарплату усі хочуть, це біда нашої держави, була б у робітників зарплата по 5.000-10.000грн, тоб всі робили свою роботу, не подавая ніякого поводу, тикати пальцем на гайку і ричати як у фільмах бойовиках (говорю за себе).[/quote] Немає в нас культури роботи з клієнтами. Скільки ти працівникам не плати проте я впевнений користі з того буде мало!!!! Особливо, якщо це майстер тіпа "дяді Вані". В сервісах вважають,якщо ти до них приїхав, то ти ще їм винен!!! 
|
| Пн фев 23, 2009 11:01 |
|
|
| |