Ukrainian Chery Club - Львів
| Автор |
Сообщение |
|
dimad
Бывалый
Автомобиль: Amulet
Клубная карта №: 0
|
 Re: Ukrainian Chery Club - Львів
Добре було б зусрітись біля університету. Там є де машину поставити! 
_________________ Aetate fruere,mobili cursu fugit
|
| Чт мар 19, 2009 12:07 |
|
 |
|
|
|
 |
|
Af@re
Новичок
Автомобиль: Kimo
|
dimad писал(а): В принципі ніякої, просто в мене перед виїздом з гаража горка. Якщо нападає багато снігу мені виїхати нереально. Хіба без машини  береш лопату в руки.... і....  бо без машинки якось троха несерйозно 
| Чт мар 19, 2009 13:57 |
|
 |
|
Teror
|
Ооооооо мляяяяяяятьььь. ))) Короче так приганяв Авто, Неділю до сьогоднішнього дня, підняли на підйомнику провели діагностику, сказали бажано поміняти передній Сайлентблок сказали непереживай все є в наявності, вот і приїхав сьогодні піднили зняли, вистукали, прийшло до діла ставити сказали ой бля а він то непідходить то)) курва ..)) переїхав ціде місто непідібрав нічого, оригінальних деталей в місті Славному ЛЬВОВІ НЕМА. роби шо хочеш. вот сижу як той дурак вишукую в Києві в Дніпропетровську запчастини завтра закажу в суботу прибудуть. ВОТ І МАЄ ОФІЦІЙНИ ПРЕДСТАВНИК ВІД ЧЕРІ!!!! Радар-Сервіс переший і останній раз там шось ремонтую.
|
| Чт мар 19, 2009 21:17 |
|
 |
|
extra_white
|
Af@re писал(а): dimad писал(а): В принципі ніякої, просто в мене перед виїздом з гаража горка. Якщо нападає багато снігу мені виїхати нереально. Хіба без машини  береш лопату в руки.... і....  бо без машинки якось троха несерйозно  Давайте вирішимо коли і де!!!! і ще, нас тільки 3-є буде))))бо щось активних вообще більше нема))))
|
| Чт мар 19, 2009 23:19 |
|
 |
|
extra_white
|
Teror писал(а): Ооооооо мляяяяяяятьььь. ))) Короче так приганяв Авто, Неділю до сьогоднішнього дня, підняли на підйомнику провели діагностику, сказали бажано поміняти передній Сайлентблок сказали непереживай все є в наявності, вот і приїхав сьогодні піднили зняли, вистукали, прийшло до діла ставити сказали ой бля а він то непідходить то)) курва ..)) переїхав ціде місто непідібрав нічого, оригінальних деталей в місті Славному ЛЬВОВІ НЕМА. роби шо хочеш. вот сижу як той дурак вишукую в Києві в Дніпропетровську запчастини завтра закажу в суботу прибудуть. ВОТ І МАЄ ОФІЦІЙНИ ПРЕДСТАВНИК ВІД ЧЕРІ!!!! Радар-Сервіс переший і останній раз там шось ремонтую. а з запчастинами дійсно напряг......хіба що з Києва замовляти....... 
|
| Чт мар 19, 2009 23:21 |
|
 |
|
|
|
 |
|
dimad
Бывалый
Автомобиль: Amulet
|
Можливо є запчастини на складі Галичина -авто або РОСавто в кінці Зеленої 
_________________ Aetate fruere,mobili cursu fugit
|
| Пт мар 20, 2009 11:19 |
|
 |
|
TaysON
|
если Афаре будет то ето = что буду я)
|
| Пт мар 20, 2009 16:05 |
|
 |
|
|
|
 |
|
Af@re
Новичок
Автомобиль: Kimo
|
В неділю 22.03 о 16.00 на проспекті Чорновола є магазин "Ельдорадо" в ньому є "Картопляна хата", там є де поставити авто, стоянка велика, прямо перед закладом. Чекаємо всіх бажаючих. відпишіться!!!  кодовий знак: чорна кімо на стоянці))) щоб ніхто не загубився.
| Пт мар 20, 2009 21:49 |
|
 |
|
TaysON
|
я буду) итого 2 человека гарантировано! не спим! народ! поставим рекорд! минимум 150 человек на встрече!! 
|
| Пт мар 20, 2009 21:51 |
|
 |
|
extra_white
|
Af@re писал(а): В неділю 22.03 о 16.00 на проспекті Чорновола є магазин "Ельдорадо" в ньому є "Картопляна хата", там є де поставити авто, стоянка велика, прямо перед закладом. Чекаємо всіх бажаючих. відпишіться!!!  кодовий знак: чорна кімо на стоянці))) щоб ніхто не загубився. +1 я буду точно!!! тому шукайте 2-і чорні кімо)))) нас вже троє!!!!!!!до 150*ти вже не так і далеко!!!)
|
| Пт мар 20, 2009 23:56 |
|
 |
|
|
|
 |
|
Teror
|
і яб заїхав тільки вот не знаю чи встигну, машину сьогодні маю забирати, з сервіса як вийде підїду .... 
|
| Сб мар 21, 2009 9:22 |
|
 |
|
extra_white
|
Teror писал(а): і яб заїхав тільки вот не знаю чи встигну, машину сьогодні маю забирати, з сервіса як вийде підїду ....  постарайся приїхати) відпишись потім чи буш)))
|
| Сб мар 21, 2009 19:13 |
|
 |
|
Teror
|
Ооооо Пацани то повна срака Так на зустріч і непопав млять!!! День почався так Ну заказав я ті Салінблоки вчора в Києві сьогодні дістав через Ін-тайм все супер приніс на Радар-Сервіс, почали скручувати довго, нудно але до 17:00 все скрутили ніби всьо ок, здерли кучу бабла ну хер з тим всьо довольний поїхав на Сихів в Арсен дешо купив, і вирушив в сторону Міста Новий Розділ доїзджаю до, точніше недоїзджаючи до міста Миколаїв ї відкривається КАПОТ відриває в дві сторони стойкі які його тримають одна в ліс друга якомусь джипові по криші той гнав як дурний навіть незупинився, я переляканий тормознув машину з трудом, капот зігнуло і об кришу мені вдарило, повезло шо стікло втоплене а не рівно з кузовом а так би і лобовуха пішла спати, короче погнуло капот і дві маленькі вмятини на криші. Страховики сказали шо то не страховий випадок САМОВІЛЬНЕ ВІДКРИТТЯ машини таке в них непередбачене. ПІДАРАСИ ті Радар-Сервіс в понеділок поїду тому (грубому) той шо машину ремонтував по печінці на стріляю гандони як можна так машини непровірено віддати і я тоже баран непровірив і впуть. З кришоб проблем небуде полірну і присосками витянеться там роботи майже нема а вот з капотом буде проблемка. Чи хтось мене млять прокляв чи яка курва мама, завтра в церкву їду по хрещу авто а то всьо їду їду ніяк не доїду. Вот день гарно почався і так ху.... закінчився ... 
|
| Сб мар 21, 2009 22:21 |
|
 |
|
TaysON
|
да, нетипичный случай однозначно. никогда такого не слышал) сочусвую. чувак на джипе, когда выйдет посмотрит на свою крышу тоже наверно прозреет  но ты не растраивайся , просто несвезло, зато будет что внукам расказать) единственное непонял я: на радаре что ж такое ремонтировали что капот не прикрутили, или я что не понял?! 
|
| Вс мар 22, 2009 11:21 |
|
 |
|
extra_white
|
Af@re писал(а): В неділю 22.03 о 16.00 на проспекті Чорновола є магазин "Ельдорадо" в ньому є "Картопляна хата", там є де поставити авто, стоянка велика, прямо перед закладом. Чекаємо всіх бажаючих. відпишіться!!!  кодовий знак: чорна кімо на стоянці))) щоб ніхто не загубився. я мабуть на16-00 не встигну....  бо ще підгрузили, їду за місто..... думаю десь в районі 17-00 буду)
|
| Вс мар 22, 2009 12:13 |
|
 |
|
|
|
 |
|
extra_white
|
to Teror!!!! да....дійсно не фарт..... але ти не переживай, все буде ок)весь час не може бути погано 
|
| Вс мар 22, 2009 12:14 |
|
 |
|
Teror
|
ремонтували по ходовій а, машину там лишав на два дня чекав запчастин з Києва, вчора все доробили, а в капот напевно лазили глянути, бо інакшого варянту немаю коли залишав Авто капот був закритий 100% і взяли його просто прикрили незахлопнули а я непровірив. Вот тепер і маю мінінгіт лишній ..  Завтра сфоткаю виложу шо сталося...
|
| Вс мар 22, 2009 12:16 |
|
 |
|
Teror
|
Доречі хто можливо знає на Б.Хмельницького є фірма "CHIPS AWAY" вони занімають ніби вирівнювання вмятин, сколи ітп ..ніхто нічого там неремонтував або можливо хоть знає шось про ту фірму ..?
|
| Вс мар 22, 2009 12:18 |
|
 |
|
Teror
|
extra_white привети. Доречі як там зустріч ..?
|
| Вс мар 22, 2009 12:19 |
|
 |
|
extra_white
|
Teror писал(а): extra_white привети. Доречі як там зустріч ..? здоровки! Зустріч)))))та сьогодні має бути, ти будеш?
|
| Вс мар 22, 2009 12:22 |
|
|
| |