А мене сьогодні моя машинка показала своє Бєєє . Мав їхати до Львова а машинка сказала їдь, але скло підіймачі тобі не включу , поки ковирявся де вони є (предохранитель) пройшла година, як я мав бути на зустрічі , так і не поїхав зустріч відмінів. Зато знайшов згорівший придохранітель та замінив і все запрацювало, так мене моя манюня поздоровила с першим снігом.
Мдя,то є те що не є добре тільки телефонували до Вас так там пів області взагалі без електропостачання до нас,у Тернопіль то в повній силі не дійшло, но з-за обіду було мрачно загалом здавалося що чи дерево на автівку здує чи на дорозі щось схопиш. до речі сьогодні навіть не брав машину,перестрахувався-на громадському транспорті )))
Покопайся в чемоданах, в сундуке - там ты крылья позабытые найдешь... В них на Землю ты явился налегке... Вещи, деньги, мебель, книги - это ложь! Все написано в Душе и в Небесах, только Боги переставили слова.
Чт окт 15, 2009 0:10
Страница 1 из 1
[ Сообщений: 5 ]