Свечи на Тигго 
Версия для печати Пред. тема | След. тема 
Автор Сообщение
Прохожий

Автомобиль: Tiggo 2.4 AT
Клубная карта №: 0

Ответить с цитатой
Сообщение Re: Свечи на Тигго
Всім привіт.
Перечитав всі 27 сторінок гілки і підвис )))
Купив собі Chery Tiggo 2.4 at 2008 року ГБО 4 покоління, двигун Mitsubishi
Дуже важко розібратись з китайською технікою, інфи мало нормальної, натрапив на форум і почав вивчати потроху )
Соу, незміг розібратись які саме свічки краще поставити собі і які ВВ дроти краще, всі дають поради, а зрозуміти для якого саме двигуна важко, тож прохання одразу не матюкати, а допоможіть будь-ласка )

Чт авг 06, 2020 17:05
Эксперт

Автомобиль: Tiggo 2.0 ГБО

Ответить с цитатой
Ilmondo - Привіт!
Нічого важкого, абсолютно! ))) Коли дізнаєшся маленький секрет, що більшість запчастин для 2,0 та 2,4 (Mitsubishi) - однакові! ;)
А ще - звертай увагу на зазначене авто в профілі автора посту.
А в загальному - більшість користувачів форуму тут, власне, з 2,0 та 2,4 двигунами. Представників інших видів, нажаль дуже мало...

А із свічками - складніше, оскільки їх досить багато, а на "вкус и цвет" - товаришів мало. Одного рецепту, що підходить "тільки це" - не має.

Чт авг 06, 2020 23:44
Прохожий

Автомобиль: Tiggo 2.4 AT

Ответить с цитатой
DenUA

Це я розібрався більш-меньш )
Наскільки я зміг зрозуміти, що 2.0 та 2.4 по свічках відрізняються калійним числом як завжди, більш меньш зрозумів, що на мого малюка 2.4 краще Denso k16tt а NGK не дуже.
На малюку встановлене ГБО, по моїх колишніх автівках знаю на 100%, що далеко не всі дроти та свічки підходять.
Був Форд, свічки купляв оригінал моторкрафт із зазором 1,1 і підбивав до 0,8мм, дроти джанмор сіліконові і все було чудово, а тут джанмору немає ( є тесла та камікі, свічки теж обмежена кількість ( Тому і прошу пораду, а у профілях половина не написала об"єм двигуна )

Последний раз редактировалось grandfather Пт авг 07, 2020 9:04, всего редактировалось 1 раз.

цитирование без необходимости

Пт авг 07, 2020 8:44
Эксперт

Автомобиль: Tiggo 2.0 ГБО

Ответить с цитатой
Так, все вірно! Але!!!
1. Ти впевнений, що зможеш купити оригінал Densо або NGK???
(я свого часу (2008р.) стикнувся з нашим "ринком запчастин". Там банально і все просто... - на одній з профільних виставок в Києві, турецькі виробники аналогів, відкрито пропонують - набити ярлик/наклейку будь-якого бренду на деталь! Тоді мова йшла не за свічки, але... Коли в тебе якоби Оригінальна свічка Denso розсипається на складові через 1,5-2 тис. пробігу - я розумію в чому річ...
І повір, тут - розмір ціни - взагалі не критерій за яким можна вибирати... Це тільки показник наглості продавця!)

2. Вже неодноразово доведено, й не тільки на цьому форумі, що "підбивання" зазору на свічках - даремна робота. Зазор відновлюється за +/- 2 тис. пробігу... Метал повертається в задану позицію. Тож краще підібрати потрібний зазор.

Особисто мій досвід із свічками: - На встановлених виробником проїхав 130тис. (На 65 тис. було встановлене ГБО...) Заміну виконував скоріше з думки, що непрелічно стільки їздити на одних свічках. Хоч і відразу після заміни відчулось покращення роботи мотора та збільшення потужності мотору, але - от з того часу і - ПОЧАЛОСЯ...
1. Періодично (особливо взимку) - прописується помилка Датчика Положення Колінвалу. (вже замінюю 3-тій Датчик...)
2. Періодично +/- 80 тис. провода та ізолятори починають показувати в ночі феєрверки...
3. Свічки живуть від 1,5 до 10 тис. І або розсипаються, або банально та нагло - пропуски запалення...

Останнім було,,, що десь тут на форумі (здається в темі ГБО), наш колега Sejin (займається встановленням ГБО) рекомендував для наших моторів з ГБО, свічки - "Bosh FR7LDC+ Super Plus" двух-контактні з 0,8мм. З урахуванням того, що це не дорогий сегмент, та їх офіційне виробництво є поблизу, в Росії, є велика ймовірність купити справді заводські оригінальні запчастини. У нас в Україні, Exist демонстративно б'є себе в груди, що тільки вони є офіційним представником Bosh - я взяв їх у них...
На разі проїхали тільки 6205 км., враження - хороші, та нарікань ще не маю... Записи по машині веду в програмі, та заклав на них ресурс на 25 тис. Якщо пройдуть хоча б ці 25, то теж буду вважати що їх можна рекомендувати іншим. - Побачимо далі...

Пт авг 07, 2020 12:17
Новичок

Автомобиль: Chery Tiggo 2.4AT

Ответить с цитатой
ось мій експіріенс - купив такий ж Тігго 2.4АТ Мітсу у 2016 році.
Через півроку - поставив ГБО-4. Які в мені на той час були свічки - навіть гадки не маю, бо після інсталяції ГБО у роботі двигуна нічого не змінилося. Через два роки пробило прокладку та залило свічки мастилом, ось тоді я їх змінив на якийсь Бош з азіа-партс, після чого почало пробивати високовольтний дріт, замінив його на використовуваний с розборки. Знов таки, нічого не змінилося, як пхнуло - так й пхне.
Себто, можливо не тре так тщательно підбирати свічки?..

А й ще додам - приєднуйся до вайбер-групи , хоч якась спільнота буде

Последний раз редактировалось grandfather Пт авг 07, 2020 20:37, всего редактировалось 1 раз.

Публикация рекламы (в том числе скрытой), рекламы своих сайтов и форумов

Пт авг 07, 2020 20:17
Начать новую тему Ответить на тему   [ Сообщений: 545 ]  На страницу Пред.  1 ... 24, 25, 26, 27, 28