Почну з глюків моєї КуКу.
1. З самого початку при наїзді на малій швидкості на невеликі горбики підвіска видає неприємний дзвінкий металічний стук. Додаткова протяжка ходової глюка не усунула. Мені пояснили особливістю аммо - короткий шток.
Із спостережень - цей стук може пропадати на тиждень-два, а потім з'являтись при різкому гальмуванні/розгоні/наїзді на горбики. На ямках звуку немає.
2. Звукоізоляція салону на порядок вища від ВАЗівської і для міської їзди до 90км/год цілком прийнятна. Для траси хоЦЦа більшої тиші - було зроблено обезшумку;
3. Не помітив після передпродажки відсутності кліпси кріплення бампера і заглушки на ніпелі заправки кондиціонера;
4. На передпродажці не робили розвал-сходження;
5. Задній спойлер мав проблеми з кріпленням. Одна з 3х гайок кріплення була закручена наперекосяк і при їзді вирвало з пластика болт. Вилікував прогонкою різьби плашкою і закріпив на місце болт в спойлер епоксидкою;
6. При різкому розгоні глушак тарабанив по днищу за шофером і по задньому бамперу. Вилікувалось відгинанням ломом кріплень труби;
7. З часом скло дверок шофера після повного опускання почало вискакувати з направляючих. Причина була в неправильному кріпленні направляючих - внизу між ними була завелика відстань. Вилікувалось перекручуванням направляючої, ближчої до завіс дверок, в отвір кріплення динаміка;
8. Задні праві дверки закриваються з ледь більшим зусиллям ніж інші. Думаю, причина в різній усадці ущільнювача. Глюк некритичний - не лікую покищо;
9. Руль ледь-ледь нахилений вправо при їзді прямо. Ще не лікував;
10. Під капотом все напаковно надзвичайно щільно - дуже утруднює доступ при ремонті. Бруд з-під правого переднього колеса потрапляє на ремені приводів і розпиляється під всім капотом. Через невеликий кліеренс і любов до їзди не лише по асфальту я обчухав захисну обплітку на гофрі вихлопної. Все вищесказане вилікувалось установкою захисту піддона картера.
11. Машина не має звичного ривка при розгоні, зате має дуже динамічний розгін. При "кікдаунах" на обертах мотора 4000об/хв і вище жере бензину "як не в себе". При розумній їзді витрата по місту (65-75км/год) бере 6,7л/100км, по трасі (100-120км/год) - бере 6,4л/100км;
12. Рідне радіо нормально ловить 3-4 станції, мафон дає монотонний низькочастотний гул від касети. Лікується заміною мафона і динаміків;
13. Передачі втикаються нормально знизу-вверх, але при скиданні передач вниз ІНОДІ буває важче втикнути нижчу передачу. Переважно передачі переключаються без питань.
14. Пройдено ТО1 на 10тис.км. Замінено масло в КП на напівсинтетику, моторне масло на синтетику, свічки. Причина - почала падати потужність мотора і двигун "троїло". Вилікувалось заміною свічок на Опелевські двоконтактні для моторів з кубатурою до 1,3л. Виявлено легкий люфт в сайлентблоці лівого переднього ричага (йде в зборі з ричагом і кульовою опорою) - буду міняти на ТО2.
15. Після 10тис.км стало дещо тугіше ходити скло в дверках. Вилікувалось змазкою всіх привідних механізмів в дверках плюс запшикнув силіконовою змазкою всі гумові направляючі. В плані підготовки до зими запшикав також силіконом всі замки і ущільнюючі гумки на дверях;
16. Хочу поставити всі підкрилки. Спереду є рідні напів-підкрилки, але вони не закривають всю арку і "вікно" між колесом і підкапотним простором. Рідних підкрилків КуКу поки немає - чекаємо поставок. Від Матіза так-сяк можна присобачити задні підкрилки, але передні геть не підходять;
По причині малих розмірів машини, доступ до багатьох вузлів вимагає неабиякої гнучкості і смекалки.
17. ВМЕР АКУМУЛЯТОР!!! Пробіг майже 18тис.км.
Дорогі одноклубники, слідкуйте за натягом ременя генератора!
В мене після проїзду калюж було чути свист 3-5сек. Я не звертав уваги...
З початком зими і холодів на борту почали вмикатись більше енергприладів: високі оберти вентилятора "пічки", обігрів заднього скла, підфарники. Крім того, їзда по Києву в постійних тагнучках і пробках.
Результатом всього стала хронічна недозарядка акумулятора, який не витримав лихої долі і спочив в Бозі...
Поставив голандський акумулятор тих же параметрів за 400грн.
Пробіг 20 000 км.
1) Прогоріла прокладка "штанів" - прокладка між фланцями кріплення випускного колектора і вихлопної труби. Під капот вириваються вихлопні гази, збільшився шум роботи мотора. Бум міняти;
2)Заміна по гарантії передніх амортизаторів;
По моїй ініціативі замінили:
- сайлентблоки передніх ричагів (йдуть в зборі з самим ричагом і кульовою опорою). Попутно замінили всі сайлентблоки в ходовій передка - копієчні гумки, а додають керованості автомобілю!

Зробили розвал-сходження.
- рідний тосол на фірмовий антифриз;
- рідну рідину в ГУР на фірмову.
3)Порвався шланг омивача заднього скла. Замінив на гумовий (з такого нарізають кембрики для велоніпелів).
Пробіг 24 000 км.
1) Раптом посилилась вібрація вихлопної в діапазоні 2000-2400об/хв. Можливо порвалась або прослабла якась гумка кріплення. Може це деренчить захист піддона картера - треба протягнути болти.
2) Замінений рідний шланг омивача заднього скла на гумовий не оправдав себе. По ньому пішло багато тріщин в місці натягування на пластикову "пісялку" - і скоро він зовсім порветься. Буду шукати тонку трубку від системи переливання крові/капельниці. Кажуть, тепер є силіконові - було би класно.
3) Треба перевзути зимову гуму на літню.