ребят прикупив тігго 2,0 виникли проблеми зі щепленням воно дуже мале тобто рух педалі тоді коли воно поченає брати дуже малий і при рушанні є удар!я так розумію треба міняти?і ще є проблеми при переключання передач 3-2-4 як коли інколи все гуд може це бути звязане з щепленням чи то ше й куліса!!!порадьте шось пліз!!!!!!!!!!!
дуже переживаю за коробку,бо й передачі інколи забиваю!!!може ї з щепленням повязано!!!дивився до куліси то й вона таке враження розбита!шо коштує щеплення(комплект),ну й по кулісі хто що скаже!
відповідно що коли пагано працює один вузол то інший візьме на себе частину навантаження,,, тобто буде зношуватись більше. А в кулісі майже все пластик,,, воно й не дивно що важче включати. І з кожним разом буде гірше. Ти зарез головне - не заганяй передачу (при перемиканні), мусиш не спішучи перемикати - "ловити момент"
даааааааааааааааа!сьогодні день був складний дійсно скожним днем все гірше і гірше!!!на сто усесьо забито перемістили мене аж на Четвер!а шо коштує щеплення на на тігрьонка,мож хтось міняв чув бачив?
сталось чудо!сьогодні був на сто!майстер відразу мене потішив і сказав:то не коробка і не щеплення а всього навсього треба прокачати пидаль щеплення.після прокачки все гууууууддд!!!ремонт обійшовся 20грн!спасибі майстру!!!!!!! на черзі ходова і рульва рейка,також думаю над газовою установкою!
чудес небуває це про продовження проблеми з коробкою!її вскрили результат невтішний потрібно 3 підшипники які я уже знайшов а також шестерню 3 передачі, і найголовніше сателіти!!!хто що порадить де знайти дані запчастини!де є б\у коробки!!!?
День добрый! В том году менял сцепление на тигре у меня 1.8 тоже был геморрой, загнал на Тех станцию сняли все, диск и корзина были в хлам ушатаны, просто спалил ее когда столбы дергал. В итоге пошел в магазин китайский танк у нас тут есть такой, дурачку надо было взять корзину с собой а я типа так помню, купил комплект валио, принес, хер та там, нифига. Пошел сдал, поперся в москву искать, нашел в магазине где постоянно беру запчасти на тигра по оптовым ценам и не дорого, благо что дисконт есть, привез, ага продали от чери фора и типа сказали подходит в итоге психанул поперся снова в москву, но взял уже оригинальную родную, нашел аж на кунцевском рынке корзину все купил слава богу подошла, теперь вон новое валяется диск митсубиси и корзина фора, надо дать обьяву продать ее. В итоге мастерская содрала 20 рублей, ппц за 3 дня то что она у них стояла, я там такой кипишь поднял типа за что такая сумма, за охрану типа что стояла там у них и место занимала, в итоге светанул им корку налоговой, быстро скидку сделали, предупредил их, будут вякать ваще закрою к черту. Теперь когда вчера на диагностику загнал, обошлась в 200 рублей за место 800, давить таких надо и припугивать а то они на наших шеях привыкли ездить и толком делать не могут ничего.
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 2