Нарешті завершилась (я так сподіваюсь) моя поістинну епопея із приводом. І так поп порядку.
Перші симптоми: при пришвидшенні на швидкості 70-80км/год були дуже відчутні вібрації в кузов авто, після 90 зникали.
Із часом зявилося клацання (схоже як лопається якийсь металевий предмет) але було рідко, частіше на 1-2 шивдкості або при рушанні.
Візуальні огляди приводів нічого не давали, люфтів по ходу обертання не було. Із такими симптомами я катався із літа та проїхав 6-7 тисяч.
Під час останньої подоріжі виїхав все було як завжди крім значного перегрузу, що і зіграло на мою думку, свою роль, змінивши кут роботи приводу. Проїхавши 200 км скинув швидкість, а коли почав набирати враження було як мясорубку вкинули гайку

Розвантажився і стало краще.
Піднявши машину єдине що кидалось в очі це пробитий пильник внутрішнього приводу.
Пошуки приводу в зборі нічого не дали.....немає, розкупили, будуть не скоро, встановлений у мене A21-2203010GC замінити можна на
A21-2203010GA їх також немає. Окремо внутрішні гранати найти можна, але вони не всі підходять, специфіка в тому що трипоїд у нас має Z29 шліців,діаметр шару 32 а ті хто продають часто пропонують на Z28. Якщо граната підійшла, це ще не факт що все добре
Оскільки авто було на сервісі довелось купувати гранату із ланоса 1.5 автомат(гранати в нас різні), брати звідти трипоїд і ставити в рідну гранату на ній люфти були мінімальні, на відміну від нової....

яка була прибана під даний автомобіль і з маркуванням E5 1.5L
Такщо якщо є нарікання, то шукайте завчасно)
P.S
На це пішло 10 днів, накатав за цей час 250 км із мертвим приводом)